Facebook Video's Tonen In Joomla

Ik plaats regelmatig video's op mijn website, alleen staan deze video's niet echt op mijn website. De echte locatie van mijn video's is Youtube.

Deze video's op Youtube sluit ik in in mijn website, zodat het lijkt of ze op mijn website staan.

Minder belasting voor je website

Wanneer je video's op je website zet, dus op de server waarop je website staat, dan is het afspelen van deze video's een behoorlijke belasting voor je website.

Zeker wanneer heel veel mensen je video's bekijken.

Door de video's op een andere locatie te plaatsen, wordt je website niet belast, maar wordt het werk uitgevoerd door de server waarop je je video's plaatst. Wanneer je dus je video's op Youtube plaatst, wordt jouw site niet belast wanneer mensen je video's bekijken.

Video's plaatsen op Facebook

Naast Youtube zijn er ook andere kanalen waarop je je video's kunt plaatsen. Je zou ze bijvoorbeeld ook op Facebook kunnen plaatsen.

Vervolgens kun je deze video (die dus op Facebook staat) insluiten in je Joomla website. Het lijkt dus net of de video op je website staat, maar in werkelijkheid staat deze op Facebook.

Hoe je een video vanaf Facebook insluit in je Joomla website, ontdek je in de onderstaande video (die overigens ook op Facebook staat):

facebook videos tonen in Joomla

Ik plaats regelmatig een video op netspecialist.nl. Alleen staan deze video's niet echt op mijn site. De echte locatie isYoutube. Deze video's embed ik dan in mijn website.Hetzelfde kun je doen met Facebook video's. In deze video zie je hoe je een Facebook video in je Joomla website zet.

Posted by netspecialist.nl on zondag 16 augustus 2015

Mocht je overigens de Netspecialist Facebook pagina willen bezoeken: De Facebook pagina van Netspecialist.nl
You have no rights to post comments